Drobečková navigace

Úvod > Činnosti dětí > Aktuality > ROZLOČENÍ SE ŠKOLNÍM ROKEM 2023/2024

ROZLOČENÍ SE ŠKOLNÍM ROKEM 2023/2024



Datum konání:
27.6.2024

Dne 27. 6. jsme se společně rozloučili se školním rokem. Již tradičně se, den před vysvědčením, scházíme v našem areálu a hodnotíme uplynulý rok. Jedná se o pohodové odpoledne, které má být plné legrace, dobrot a překvapení. O občerstvení se i letos postaral gastro tým našich přátel, manželů Stanekových, ze Steak House & Wine a Graphic hotel & restaurant. To, co dětem a zaměstnancům DD předvedli, bylo opět bezchybné, profesionální a hlavně chutné. Vedle výborného jídla probíhala i příprava nealkoholických míchaných nápojů. Úspěch mělo především mojito.

5 nádherných ovocných dortů na tuto akci upekla cukrárna POHODA ve Frenštátě pod Radhoštěm. Byly skvělé jako vždy. Mimochodem, tato cukrárna nás podporuje již několik let, připravuje dorty pro naše narozeninové oslavy a vždy formou daru. Mnohokrát děkujeme.         

Svou návštěvou nás rovněž poctila paní Lucie Dvořáková, člen správní rady Nadace Agel. Tato nadace nás již druhým rokem podporuje. Díky ní mají naše děti nadstandardní permanentní rovnátka, moderní optické brýle, vánoční dárky a v neposlední řadě i tuto akci, kterou nadace podporuje.

Zlatám hřebem podvečera je vždy návštěva FURT BOKEM a Lucky(ho). Tento rok nám udělal radost nejen svou návštěvou, ale i tím, že dětem daroval 2ks paddleboardů, takže léto může začít!!!

Všem děkuji za krásné odpoledne, který se sice konalo na „staveništi“, neboť právě v těchto chvílích probíhá sanace zdiva budovy DD a v počasí, jenž nás napínalo až do samotného závěru akce.

 FOTOGRAFIE